1. keuken
 2. Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 88 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

53,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

Omschrijving van Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand.

De Miele G 5132 SC BRWS is een vrijstaand model met een capaciteit voor 14 couverts. Met de ventilatiedroogtechniek droogt je vaat snel. Er is een besteklade waardoor je bestek goed schoon wordt en je meer ruimte onderin hebt voor andere vaat. Je kunt kiezen uit verschillende programma's, waaronder het intensieve programma voor vuile pannen en het behoedzame programma voor kwetsbare wijnglazen. Daarnaast heeft de vaatwasser een uitgestelde start. Zo zet je het programma in de avond aan en is de vaat schoon als je wakker wordt. Met de Miele G 5132 SC BRWS kun je met gemak je vaat schoonmaken.

Pluspunten
 • Aan het einde van het vaatwasprogramma opent de vaatwasser voor een sneller en beter droogresultaat

  .

  - Aan het einde van het vaatwasprogramma opent de vaatwasser voor een snellere en betere droging. De vaatwasser gaat jarenlang mee dankzij de topklasse bouwkwaliteit

  .

  - De vaatwasser gaat jarenlang mee dankzij de uitmuntende bouwkwaliteit. Met plaats voor 14 couverts is deze vaatwasser ruimer dan vergelijkbare modellen

  .

  - Met plaats voor 14 couverts is deze vaatwasser ruimer dan vergelijkbare modellen.

Minpunten
 • Deze vaatwasser is niet zuinig in gebruik met energieklasse D.

Veelgestelde vragen over Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 88 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 53,5 kg.

Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele G 5132 SC BRWS / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .