1. keuken
  2. Beko BCSA283E4SN.

Beko BCSA283E4SN.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BCSA283E4SN.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BCSA283E4SN. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BCSA283E4SN.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 177,5 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

56 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Beko BCSA283E4SN.

Met de Beko BCSA283E4SN heb je de perfecte koel-vriescombinatie voor 3 tot 4 personen. In de CoolRoom-lade kun je je biefstuk langer bewaren dankzij de temperatuur van 0 graden Celsius. Op het meegeleverde flessenrek kun je flessen water, champagne en cola kwijt. Daardoor blijft er meer ruimte over op de plateaus voor andere etenswaren. Met de Low Frost-technologie ontstaat er minder ijs in de vriezer, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het onderhouden. Ook blijven vrieslades en verpakkingen langer ijsvrij. Met de supervriezen en -koelenfunctie kun je de temperatuur in de koelkast tijdelijk verlagen, waardoor je boodschappen sneller afgekoeld zijn. Je hebt dus een alles-in-één oplossing voor ruimte en koelcomfort!

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat. In de vershoudzone blijven vlees en vis langer verser.

Minpunten
  • Low Frost heeft het vriesgedeelte waardoor je 1 à 2 keer per jaar ontdooit.

Veelgestelde vragen over Beko BCSA283E4SN.

Beko BCSA283E4SN. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177,5 cm
Breedte 54 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor Beko BCSA283E4SN. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 56 kg.

Beko BCSA283E4SN. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BCSA283E4SN. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BCSA283E4SN. heeft een kabellengte van 1,5 m.