1. keuken
  2. Siemens HB578ABS0.

Siemens HB578ABS0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens HB578ABS0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens HB578ABS0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens HB578ABS0.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

38,52 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Siemens HB578ABS0.

De Siemens HB578ABS0 solo oven is een uitkomst als je veel ruimte nodig hebt voor je maaltijden. Met zijn enorme binnenruimte van 71 liter heb je meer dan genoeg ruimte om meerdere gerechten tegelijk te bereiden. Met de Turbo heteluchtfunctie wordt de lucht gelijkmatig door de oven gecirculeerd, waardoor je op meerdere niveaus tegelijk kunt bakken en braden. Als je even niet weet hoe je je gerecht moet bereiden, kun je gebruik maken van 1 van de 30 automatische programma's. De oven past dan de tijdsduur en de temperatuur aan. Daarnaast heeft deze oven ook een grillfunctie die ervoor zorgt dat je schaal lasagne met een krokant laagje uit de oven komt. Als je klaar bent met koken, hoeft je alleen nog maar het as uit de oven te vegen. Dankzij de zelfreinigende functie wordt al het vuil en vet verbrand.

Pluspunten
  • Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus bakken. Met het reinigingssysteem pyrolyse verbrandt de oven al het vuil en vet. De ontdooifunctie maakt het ontdooien van bevroren etenswaren eenvoudig.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes eten kunt verwarmen

    .

    De oven heeft geen zachte sluiting.

Veelgestelde vragen over Siemens HB578ABS0.

Siemens HB578ABS0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens HB578ABS0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 38,52 kg.

Siemens HB578ABS0. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens HB578ABS0. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens HB578ABS0. heeft een kabellengte van 1,2 m.