1. keuken
 2. Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand.

Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

56,33 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand.

Met de Bosch SMS6EDW06E heb je alle ruimte die je nodig hebt om je vaat te doen. Met zijn drie lades is er genoeg ruimte voor borden, kopjes en pannen. Dit model is ontworpen om energie en water te besparen. Dankzij de beladingssensor wordt er minder water gebruikt bij een halve belading. Daarnaast is de vaatwasser uitgerust met een glasbeschermingssysteem dat glascorrosie vermijdt en jouw glazen onbeschadigd houdt. Wanneer het vaatwasprogramma klaar is, opent de vaatwasser automatisch om energie te besparen. Ook als je aangekoekte ovenschalen hebt, hoeft dat geen probleem te zijn. Je kunt alle gegevens in de app zetten en deze activeert voor jou het juiste vaatwasprogramma. Op deze manier ben je verzekerd dat je vaat perfect wordt schoongemaakt.

Pluspunten
 • Met een geluidsniveau van 42 decibel is het stiller dan vergelijkbare vaatwassers

  .

  Aan het einde van het wasprogramma opent de vaatwasser voor een sneller en beter droogresultaat

  .

  Het heeft een middenklasse waskwaliteit, dus je vaat wordt beter gewassen dan gemiddeld.

Minpunten
 • De vaatwasser heeft geen aparte zone voor intensief schoonmaken van aangekoekte vaat.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand.

Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 56,33 kg.

Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS6EDW06E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.