1. keuken
 2. Siemens KG39NXICF.

Siemens KG39NXICF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KG39NXICF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KG39NXICF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KG39NXICF.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 66,5 cm

Gewicht

73,7 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van Siemens KG39NXICF.

Het Siemens KG39NXICF koel-vriescombinatie zal ervoor zorgen dat uw boodschappen langer vers blijven. Het heeft 2 hyperFresh lades die ideaal zijn voor het bewaren van vis, vlees, groente of fruit. De extra koude 0-gradenzone is perfect voor kabeljauwfilet of diamanthaas. De vershoudlade heeft een aanpasbare luchtvochtigheid, zodat paksoi of druiven knapperig blijven. Met een koelinhoud van 260 liter, heeft u genoeg ruimte om de boodschappen van 5 personen of meer te bewaren, ideaal voor verjaardagen of als u koopjes in de supermarkt heeft gescoord. Het display aan de buitenkant zorgt voor energiebesparing. Dankzij de No Frost technologie bent u geen tijd kwijt aan onderhoud. De 3 vrieslades met een netto-inhoud van 103 liter blijven ijsvrij. Met de Siemens KG39NXICF koel-vriescombinatie kunt u genieten van langer vers voedsel, zonder extra tijd kwijt te zijn aan onderhoud. De vele lades bieden u veel ruimte om boodschappen te bewaren, zodat u genoeg heeft tijdens de verjaardagen en koopjes in de supermarkt. De aanpasbare luchtvochtigheid zorgt ervoor dat uw voedsel knapperig blijft. De extra koude 0-gradenzone biedt een perfecte omgeving voor vis, vlees of andere delicatessen. Met energiebesparende display bedient u de koel-vriescombinatie vanuit de buitenlucht.

Pluspunten
 • In de extra koude hyperFresh plus lade met aanpasbare luchtvochtigheid kun je je boodschappen langer bewaren

  .

  De koelkast heeft een energieklasse C en is daardoor zuinig in het gebruik en goed voor het milieu

  .

  Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is het bijna niet te horen dat hij aanstaat.

Minpunten
 • Er is geen soft closing deur die met een klein tikje sluit wanneer de deur half open staat.

Veelgestelde vragen over Siemens KG39NXICF.

Siemens KG39NXICF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 60 cm
Diepte 66,5 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KG39NXICF. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 73,7 kg.

Siemens KG39NXICF. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KG39NXICF. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KG39NXICF. heeft een kabellengte van 2,4 m.