1. keuken
  2. Inventum RVW6027AB / Vrijstaand.

Inventum RVW6027AB / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum RVW6027AB / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum RVW6027AB / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum RVW6027AB / Vrijstaand.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

46 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

1,65 m

Omschrijving van Inventum RVW6027AB / Vrijstaand.

De Inventum RVW6027AB is een stijlvolle en energiezuinige vaatwasser die je keuken naar een hoger niveau tilt. Met een retro-design is het een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met 12 couverts heb je meer dan genoeg ruimte om je borden en glazen af te wassen. Het roestvrijstalen kuipontwerp zorgt ervoor dat er geen vuil in de kieren blijft zitten, waardoor je weinig onderhoud nodig hebt. De Inventum RVW6027AB heeft een innovatieve halve belading functie. Hiermee bespaar je energie en water wanneer je niet een volledige lading aan hebt. Je kunt ook het vaatwasprogramma met maximaal 9 uur uitstellen wanneer je de vaatwasser in de daluren aanzet. Dit maakt de Inventum RVW6027AB de ideale oplossing voor al je vaatwasserbehoeften.

Pluspunten
  • Met de halfbeladingsfunctie bespaar je energie en water wanneer je vaatwasser niet helemaal vol is.

Minpunten
  • Deze vaatwasser is niet zuinig in gebruik met energieklasse E.

Veelgestelde vragen over Inventum RVW6027AB / Vrijstaand.

Inventum RVW6027AB / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Inventum RVW6027AB / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 46 kg.

Inventum RVW6027AB / Vrijstaand. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum RVW6027AB / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum RVW6027AB / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,65 m.