1. keuken
  2. Beko BDFN26640WC / Vrijstaand.

Beko BDFN26640WC / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BDFN26640WC / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BDFN26640WC / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BDFN26640WC / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

50,6 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

C

Kabellengte

Omschrijving van Beko BDFN26640WC / Vrijstaand.

De Beko BDFN26640WC is perfect voor al je vaatwassen. Het heeft een energieklasse C, waardoor je weinig energiekosten betaalt terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het milieu. Het heeft een ruime binnenkant zodat je pastaborden, ovenschalen en soepkommen er gemakkelijk in passen. Er zijn 6 verschillende vaatwasprogramma's beschikbaar zodat je het juiste programma kunt kiezen voor de vaat die je wilt wassen. Bijvoorbeeld de SelfDry-functie voor het drogen van plastic bakjes en bekers, of het behoedzame programma voor je wijnglazen. Met het snelle programma is je vaat 3 keer sneller schoon dan bij een gewoon programma. Met de Beko BDFN26640WC heb je de ideale vaatwasser voor al je vaatwerk. Het heeft een energiezuinige klasse C, zodat je energiekosten laag blijven. Ook heeft het verschillende programma's waardoor je de juiste optie voor je vaat kunt kiezen. De SelfDry-functie zorgt ervoor dat je plastic bakjes en bekers droog worden, terwijl het behoedzame programma ervoor zorgt dat je glaswerk intact blijft. Daarnaast is er ook een snel programma waardoor je schone vaat 3 keer sneller klaar is dan bij een normaal programma.

Pluspunten
  • Deze vaatwasser is erg zuinig met energieklasse C

    .

    Aan het einde van het vaatwasprogramma opent de vaatwasser voor een sneller en beter droogresultaat.

Minpunten
  • Je bespaart geen water en energie bij een kleine hoeveelheid vaat, omdat de halve beladingsfunctie ontbreekt.

Veelgestelde vragen over Beko BDFN26640WC / Vrijstaand.

Beko BDFN26640WC / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko BDFN26640WC / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 50,6 kg.

Beko BDFN26640WC / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BDFN26640WC / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BDFN26640WC / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .