1. keuken
  2. Bosch CSG636BS3.

Bosch CSG636BS3.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch CSG636BS3.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch CSG636BS3. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch CSG636BS3.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

34,23 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Bosch CSG636BS3.

De Bosch CSG636BS3 is een veelzijdige oven voor een optimaal bakresultaat. Bovendien heeft hij een timerfunctie, zodat je op elk moment je perfecte resultaat kunt bereiken. De oven heeft een groot LCD-scherm met intuïtieve bediening waardoor je gemakkelijk de temperatuur kunt instellen en de timer kunt wijzigen. Met de verlichting in de oven zie je ook hoe je gerecht eruit ziet tijdens het bakken. De oven heeft een unieke verwarmingsfunctie die de temperatuur in de oven gelijkmatig verdeelt, waardoor je altijd een gelijkmatig gebakken resultaat krijgt. Daarnaast is de Bosch CSG636BS3 ook uitgerust met een automatische ovenreinigingsfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de binnenkant van de oven automatisch wordt gereinigd als de oven wordt verwarmd tot een temperatuur van 200 graden. Hierdoor heb je geen extra moeite meer om de oven schoon te maken. Met de Bosch CSG636BS3 haal je een krachtige oven in huis die je keuken een stijlvolle uitstraling geeft.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten. De knapperigheid van je broodjes uit de oven kun je bepalen door de aanpasbare luchtvochtigheid. De oven heeft een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt.

Minpunten
  • Door het ontbreken van turbo hetelucht is deze oven minder geschikt voor het bakken op meerdere niveaus.

Veelgestelde vragen over Bosch CSG636BS3.

Bosch CSG636BS3. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Bosch CSG636BS3. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 34,23 kg.

Bosch CSG636BS3. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch CSG636BS3. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch CSG636BS3. heeft een kabellengte van 1,5 m.