1. keuken
 2. Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand.

Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

51,9 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand.

Met de Siemens SN23EI01ME draag je bij aan een schoner milieu en bespaar je op je energierekening. Deze vrijstaande vaatwasser heeft energieklasse C, waardoor je € 450,- over de levensduur bespaart. Je kunt kiezen uit 6 vaatwasprogramma's waarmee je gemakkelijk 14 couverts in één keer schoon krijgt. Voor wijnglazen kun je het behoedzame programma gebruiken, zodat je het glaswerk intact uit de vaatwasser krijgt. Met het speciaal machinereiniging programma hou je de vaatwasser in topconditie. Via de Home Connect app op je smartphone of tablet kun je de vaatwasser op afstand bedienen. Zo kun je vanaf zolder de vaatwasser aanzetten en onderweg zien hoe lang het programma nog duurt. Met de Siemens SN23EI01ME geniet je nog meer gemak en comfort in het huishouden.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser is erg zuinig met energieklasse C

  .

  Druk op de varioSpeed functie en je vaat is tot 3 keer sneller klaar

  .

  Met de bijbehorende app, bedien je je vaatwasser waar en wanneer je maar wilt.

Minpunten
 • De vaatwasser heeft geen ventilatiedroogtechniek om een sneller en beter droogresultaat te krijgen.

Veelgestelde vragen over Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand.

Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 51,9 kg.

Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens SN23EI01ME / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.