1. keuken
  2. Bosch HSG636BS1.

Bosch HSG636BS1.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch HSG636BS1.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch HSG636BS1. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch HSG636BS1.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

40,59 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Bosch HSG636BS1.

De Bosch HSG636BS1 solo stoomoven is perfect voor gezonde bereidingen van vlees, vis en groenten. De stoom injecties zorgen ervoor dat je gerecht niet uitdroogt en de turbo hetelucht bakt je maaltijd op meerdere niveaus. Door het vermogen om snel en gelijkmatig op te warmen, verbruik je minder energie. Met 46 automatische programma's kies je eenvoudig de juiste stand voor je gerecht. En met de katalytische wanden wordt vuil opgenomen en verbrand, waardoor je na gebruik je oven zo weer schoon hebt. Perfect voor een gezonde en smaakvolle maaltijd.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten. De stoominjectie voegt regelmatig stoom toe om te voorkomen dat je gerecht uitdroogt tijdens het koken. Bepaal hoe knapperig je broodjes uit de oven komen dankzij de aanpasbare luchtvochtigheid.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes eten opwarmt.

Veelgestelde vragen over Bosch HSG636BS1.

Bosch HSG636BS1. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Bosch HSG636BS1. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 40,59 kg.

Bosch HSG636BS1. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch HSG636BS1. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch HSG636BS1. heeft een kabellengte van 1,2 m.