1. keuken
 2. Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand.

Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte: 55,1 cm

Diepte: 50 cm

Gewicht

21,3 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand.

De Bosch SKS62E32EU is een compacte vaatwasser die 45 centimeter hoog is. Het apparaat heeft een capaciteit van 6 couverts en 6 verschillende vaatwasprogramma's, waardoor je precies kunt instellen waar jouw vaat aan moet voldoen. De vaatwasser past automatisch het water- en energieverbruik aan op de hoeveelheid vaat, wat helpt om te besparen op je energierekening. Daarnaast heeft de vaatwasser ook een speciale 40°C programma voor glazen. Dit programma is ideaal voor kwetsbare glaswerk en zorgt ervoor dat het glaswerk goed wordt gereinigd, maar tegelijkertijd ook beschermd. Wanneer je niet zeker bent welke instellingen je nodig hebt voor het wassen van je vaat, dan kun je ook het automatische programma kiezen. Dit programma past zich aan op de hoeveelheid vaat die je in de vaatwasser hebt gezet.

Pluspunten
 • Gaat langer mee dankzij middenklasse bouwkwaliteit

  .

  -> Gaat langer mee dankzij bouwkwaliteit van middenklasse niveau. De vaatwasser past het water- en energieverbruik aan op de hoeveelheid vaat

  .

  -> De vaatwasser past het water- en energieverbruik aan op basis van de hoeveelheid vaat.

Minpunten
 • Met een geluidsniveau van 49 decibel maakt deze vaatwasser veel lawaai tijdens het afwassen.

Veelgestelde vragen over Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand.

Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45 cm
Breedte 55,1 cm
Diepte 50 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 21,3 kg.

Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.