1. keuken
 2. Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand.

Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

56 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

B

Kabellengte

Omschrijving van Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand.

Met de Miele G 7110 SC BRWS AutoDos vaatwasser heb je altijd de juiste hoeveelheid afwasmiddel. Het AutoDos systeem past de hoeveelheid aan op je gekozen programma. Daarnaast verbruikt het apparaat weinig energie, wat een behoorlijke besparing op je energierekening oplevert. De vaatwasser is geschikt voor 14 couverts en heeft maar liefst 7 programma's waaruit je kunt kiezen. Daarnaast is het geluidsniveau zeer laag, waardoor je ongestoord thuis kunt werken. Als het programma klaar is, opent de deur op een kier, waardoor je vaat beter droogt. Je hoeft je plastic vaat dan niet extra af te drogen met een theedoek. De Miele G 7110 SC BRWS AutoDos is een gebruiksvriendelijke en energiezuinige vaatwasser, die je afwas zorgeloos en snel doet. Het AutoDos systeem geeft je precies de juiste hoeveelheid afwasmiddel, zodat je nooit te veel of te weinig verbruikt. Daarnaast verbruikt het apparaat weinig energie, waardoor je energierekening omlaag gaat. Met 7 verschillende programma's en een geluidsniveau dat weinig storend is, is deze vaatwasser een prima partner in je keuken.

Pluspunten
 • AutoDos doseert het afwasmiddel automatisch om verspilling te voorkomen

  .

  -> AutoDos doseert het afwasmiddel automatisch om verspilling te voorkomen

  .

  Deze vaatwasser is met energieklasse B erg zuinig

  .

  -> Deze vaatwasser heeft energieklasse B en is erg energiezuinig

  .

  Is met een geluidsniveau van 43 decibel stiller dan vergelijkbare vaatwassers

  .

  -> Is met een geluidsniveau van 43 decibel stiller dan vergelijkbare vaatwassers?

Minpunten
 • Er is geen voorzichtig programma om je glaswerk te beschermen.

Veelgestelde vragen over Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand.

Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 56 kg.

Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand. zit in energieklasse: B.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele G 7110 SC BRWS AutoDos / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .