1. keuken
  2. Inventum OV607S.

Inventum OV607S.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum OV607S.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum OV607S. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum OV607S.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 41,6 cm

Breedte: 62,5 cm

Diepte: 47 cm

Gewicht

15,7 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

0,9 m

Omschrijving van Inventum OV607S.

In de Inventum OV607S solo oven ben je verzekerd van een perfecte gerechten. Met een inhoud van maar liefst 60 liter bak je niet alleen chocolade taarten, haverkoekjes en vanillecakes, maar ook grotere gerechten zoals lasagne of een stuk kip. De oven verwarmt snel dankzij de 4 verwarmingselementen. Bovendien heb je de mogelijkheid om de timer in te stellen tot 120 minuten. Zo bak je je gerechten moeiteloos. Is je gerecht klaar? Dan schakelt de oven automatisch uit. Met de meegeleverde draaispit bereid je op een bijzondere manier een groot stuk kip of een varkensfiletrollade. Je stelt de timer in tot 120 minuten, zodat je gerechten moeiteloos worden bereid. Daarnaast schakelt de oven automatisch uit, zodat je eten niet ongemerkt verbrandt. Met de Inventum OV607S solo oven bak jij iedere keer de lekkerste gerechten.

Pluspunten
  • Na de bereiding van je gerecht schakelt de oven automatisch uit.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Inventum OV607S.

Inventum OV607S. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 41,6 cm
Breedte 62,5 cm
Diepte 47 cm

De plaatsingoptie voor Inventum OV607S. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 15,7 kg.

Inventum OV607S. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum OV607S. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum OV607S. heeft een kabellengte van 0,9 m.