1. keuken
  2. LG GSXV91MCAE.

LG GSXV91MCAE.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GSXV91MCAE.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GSXV91MCAE. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GSXV91MCAE.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 179 cm

Breedte: 91,3 cm

Diepte: 73,5 cm

Gewicht

137 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GSXV91MCAE.

Met de LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast zit je nooit meer verlegen om te weten wat er in de koelkast ligt. Met een simpele klop op de rechterdeur, opent de InstaView en onthult wat er binnenin ligt. Bovendien heeft deze koelkast ruimte voor de boodschappen van minimaal 5 personen. De Metal Fresh en DoorCooling technologie zorgen ervoor dat de koude lucht binnenin de koelkast beter vastgehouden wordt, waardoor je boodschappen goed gekoeld blijven. Met de handige water- en ijsdispenser hoef je geen waterslang aan te sluiten. In de vershoudzone kun je aardbeien en paprika's bewaren en de schuifregelaar stel je in voor de juiste luchtvochtigheid, waardoor je minder eten hoeft weg te gooien. Hoewel de koelkast aanstaat, merk je hier amper iets van door het lage geluidsniveau van slechts 36 decibel.

Pluspunten
  • Klop 2 keer op de InstaView deur en zie zonder de deur te openen, welke boodschappen je nog hebt

    .

    Met Fresh Balancer stel je de gewenste luchtvochtigheid eenvoudig in met een schuifregelaar.

Minpunten
  • Het gewicht en de omvang van de koelkast kan de bezorging bemoeilijken, let er dus goed op of hij past op de gewenste plek.

Veelgestelde vragen over LG GSXV91MCAE.

LG GSXV91MCAE. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 179 cm
Breedte 91,3 cm
Diepte 73,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GSXV91MCAE. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 137 kg.

LG GSXV91MCAE. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GSXV91MCAE. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GSXV91MCAE. heeft een kabellengte van 2,25 m.