1. keuken
 2. Beko BBIS13300XPE.

Beko BBIS13300XPE.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BBIS13300XPE.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BBIS13300XPE. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BBIS13300XPE.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 56,7 cm

Gewicht

36,4 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Beko BBIS13300XPE.

De Beko BBIS13300XPE inbouw solo oven is een handige toevoeging aan je keuken. Met de pyrolyse functie kan je alle etensresten verbranden bij een temperatuur van 480 graden Celsius. Hierdoor hoef je alleen de asresten weg te halen en is de oven direct weer schoon. Deze oven heeft een grote inhoud van 72 liter, waardoor je met gemak een hele kip of kalkoen kunt klaar maken. Voor meerdere taarten, cupcakes of toetjes kun je tegelijkertijd bakken. Daarnaast kun je met de grillfunctie een knapperige korst op je lasagne of aardappelgratin creëren. Mocht je niet weten welke instellingen je moet gebruiken, dan helpen de 9 automatische kookprogramma's je een handje. Uiteindelijk haal je het gerecht gemakkelijk uit de oven met de telescopische rail. Deze oven is een uitkomst voor iedereen die graag in de keuken staat. Met deze oven kun je eenvoudig een grote maaltijd klaarmaken, maar ook kleine gerechten bereiden. Door de pyrolyse functie hoef je niet meer uren te staan schoonmaken. Je stelt de oven eenvoudig in met de automatische kookprogramma's en het resultaat is altijd een succes. De telescopische rail maakt het gemakkelijk om het gerecht uit de oven te halen.

Pluspunten
 • Met het pyrolyse-reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet

  .

  Dankzij de telescooprail kun je je gerecht uit de oven halen zonder jezelf te branden

  .

  Door middel van gemiddeld gebruiksgemak is de oven redelijk eenvoudig te bedienen.

Minpunten
 • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen

  .

  Na het bereiden van je gerecht schakelt de oven niet automatisch uit.

Veelgestelde vragen over Beko BBIS13300XPE.

Beko BBIS13300XPE. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 56,7 cm

De plaatsingoptie voor Beko BBIS13300XPE. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 36,4 kg.

Beko BBIS13300XPE. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BBIS13300XPE. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BBIS13300XPE. heeft een kabellengte van 1,2 m.