1. keuken
 2. ETNA OM265RVS.

ETNA OM265RVS.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA OM265RVS.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA OM265RVS. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA OM265RVS.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,6 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,6 cm

Gewicht

30 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1 m

Omschrijving van ETNA OM265RVS.

De ETNA OM265RVS is een geweldige oven om je favoriete gerechten te bereiden. Met de oven kun je voedsel op verschillende manieren klaarmaken, zoals bakken, grillen, stoven, roosteren en ontdooien. De oven is uitgerust met een circulatiegrill, waardoor je gemakkelijk grote stukken vlees kunt grillen. Met de timer weet je precies wanneer je de tafel moet dekken. De ontdooifunctie helpt je om je tijdens het koken geen zorgen te maken over de schnitzels die nog in de vriezer liggen. Daarnaast kunnen etensresten minder snel aanbakken door de speciale coating op de wanden. Zo heb je geen last van kaaskorsten van de pizza's op vrijdagavond. De ETNA OM265RVS is een uitstekende keuze voor iedereen die houdt van lekker en gezond eten.

Pluspunten
 • Ontdooi bevroren etenswaren eenvoudig met de ontdooifunctie

  .

  -> Ontdooi bevroren etenswaren eenvoudig met de ontdooifunctie. Dankzij de timer weet je precies wanneer je gerecht klaar is

  .

  -> Met behulp van de timer weet je precies wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
 • De basis-klasse heeft minder bakmogelijkheden voor bereidingskwaliteit dan vergelijkbare combi-ovens.

Veelgestelde vragen over ETNA OM265RVS.

ETNA OM265RVS. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,6 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,6 cm

De plaatsingoptie voor ETNA OM265RVS. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 30 kg.

ETNA OM265RVS. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA OM265RVS. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA OM265RVS. heeft een kabellengte van 1 m.