1. keuken
  2. Siemens KI77SADE0.

Siemens KI77SADE0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KI77SADE0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KI77SADE0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KI77SADE0.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 157,8 cm

Breedte: 55,8 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

58,2 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens KI77SADE0.

De Siemens KI77SADE0 heeft een energie-efficiëntieklasse van A++. Daardoor ben je verzekerd van een lage energieverbruik. Het energieverbruik is slechts 203 kWh per jaar, wat een flinke besparing oplevert. Ook is er een temperatuurweergavesysteem waarmee je precies kunt zien hoe koud het binnenin de koelkast is. Bovendien heeft de koelkast een super-vriezen-functie, waarmee je voedsel tot wel -24°C kunt invriezen, waardoor de voedingswaarden langer behouden blijven. Dus als je op zoek bent naar een energiezuinige koel-vriescombinatie, is de Siemens KI77SADE0 ideaal. Met de modernste technologie en de grootste flexibiliteit, biedt deze koelkast alles wat je nodig hebt om voedsel langer vers te houden.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 36 decibel hoort u bijna niet dat hij aanstaat. In de koelkast blijven groente en fruit langer vers.

Minpunten
  • Low Frost heeft, waardoor je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar moet ontdooien.

Veelgestelde vragen over Siemens KI77SADE0.

Siemens KI77SADE0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 157,8 cm
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KI77SADE0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 58,2 kg.

Siemens KI77SADE0. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KI77SADE0. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KI77SADE0. heeft een kabellengte van 2,3 m.