1. keuken
  2. Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex.

Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,6 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 57 cm

Gewicht

42,6 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex.

De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex is voorzien van Dual Cook Flex technologie, waarmee je twee verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden met een verschil van 50 graden. Je hebt twee afzonderlijke ovenruimtes met een plaat in het midden die voorkomt dat geuren en smaken mengen. Als je één grote ruimte wilt hebben voor het braden van een kalkoen, haal je de plaat weg. Via de touchscreen bediening heb je toegang tot vele functies, waaronder 40 automatische programma's. Met één druk op de knop stel je de juiste instellingen in voor je maaltijd. Ook heeft de Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex een pyrolyse reinigingsfunctie. De oven wordt schoongebrand met een hoge temperatuur waardoor viezigheid en vet in as veranderen. Na het schoonbranden veeg je de as gemakkelijk met een vochtige doek weg en je oven is weer schoon.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kun je zelf kiezen welk gedeelte van de oven je gebruikt, waardoor je tijd en energie bespaart. Je bedient de oven erg eenvoudig dankzij topklasse gebruiksgemak. Met het reinigingssysteem pyrolyse verbrandt de oven al het vuil en vet.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex.

Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,6 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 57 cm

De plaatsingoptie voor Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 42,6 kg.

Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. heeft een kabellengte van 1,5 m.