1. keuken
 2. Samsung RS6HA8891B1 Family Hub.

Samsung RS6HA8891B1 Family Hub.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RS6HA8891B1 Family Hub.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RS6HA8891B1 Family Hub. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RS6HA8891B1 Family Hub.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 178 cm

Breedte: 91,2 cm

Diepte: 71,6 cm

Gewicht

117 kg

Kleur

Antraciet

Energieklasse

E

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RS6HA8891B1 Family Hub.

De Samsung RS6HA8891B1 Family Hub is een Amerikaanse koelkast in antraciet met een handig touchscreen. Hiermee houd je de familie agenda bij, bekijk je foto's of bestel je boodschappen. De koelkast heeft een ingebouwde camera, dus je ziet meteen wat je nog moet halen in de supermarkt. In deze koelkast kan je boodschappen voor 5 personen of meer bewaren. Het Twin Cooling Plus systeem houdt twee gescheiden koelcircuits bij, waardoor etenswaren niet naar elkaar overgebracht worden. Hierdoor blijft de geur van je invriespizza ook bewaard, en drogen etenswaren minder snel uit. Dankzij het Metal Cooling paneel aan de achterwand blijven boodschappen goed gekoeld, ook als je de deur opent. Met deze koelkast heb je de perfecte tool om je boodschappen te organiseren en te koelen.

Pluspunten
 • Kijk tv, houd een boodschappenlijstje bij of bekijk de familieagenda op het ingebouwde touchscreen

  .

  -> Kijk tv, houd een boodschappenlijstje bij of bekijk de familieagenda op het ingebouwde touchscreen. Dankzij de ingebouwde camera en de app op je smartphone check je in de supermarkt of je nog melk in huis hebt

  .

  -> Met behulp van de ingebouwde camera en de app op je smartphone kun je controleren of je nog melk in huis hebt in de supermarkt.

Minpunten
 • Het gewicht en de afmetingen van de koelkast kunnen het bezorgen complication, dus zorg ervoor dat het past op de gewenste plaats.

Veelgestelde vragen over Samsung RS6HA8891B1 Family Hub.

Samsung RS6HA8891B1 Family Hub. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 178 cm
Breedte 91,2 cm
Diepte 71,6 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RS6HA8891B1 Family Hub. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 117 kg.

Samsung RS6HA8891B1 Family Hub. komt standaard in het Antraciet. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RS6HA8891B1 Family Hub. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RS6HA8891B1 Family Hub. heeft een kabellengte van 2 m.