1. keuken
  2. Miele H 2760 B.

Miele H 2760 B.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele H 2760 B.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele H 2760 B. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele H 2760 B.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 59 cm

Gewicht

39 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,7 m

Omschrijving van Miele H 2760 B.

Met de Miele H 2760 B heb je een oven die je veel mogelijkheden biedt. De oven heeft een inhoud van 76 liter, waardoor je gemakkelijk grote gerechten kunt bereiden. Omdat de warmte gelijkmatig wordt verspreid door de ovenruimte, is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijk te bereiden. Daarnaast is de oven ook uitgerust met telescopische rails, waarmee je de bakplaat gemakkelijk in en uit de oven schuift. Deze rails voorkomen dat het gerecht kantelt. Met de Miele H 2760 B maak je gemakkelijk grote gerechten voor een flink gezelschap. De oven heeft een grote inhoud, waardoor je meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. Met de turbo heteluchttechnologie verspreidt de warmte zich gelijkmatig door de ovenruimte. Daarnaast is de oven uitgerust met telescopische rails, waardoor je gemakkelijk de bakplaat in en uit de oven schuift. Zo voorkom je dat je gerecht kantelt en bied je jouw gerecht een perfecte bereiding.

Pluspunten
  • Deze oven is geschikt voor het bakken op meerdere niveaus dankzij turbo hetelucht en heeft een hogere bereidingskwaliteit dan vergelijkbare ovens in deze klasse

    .

    Daarnaast heeft de oven een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt.

Minpunten
  • Er is geen kerntemperatuurmeter om je gerecht precies naar jouw voorkeuren te bereiden.

Veelgestelde vragen over Miele H 2760 B.

Miele H 2760 B. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 59 cm

De plaatsingoptie voor Miele H 2760 B. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 39 kg.

Miele H 2760 B. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele H 2760 B. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele H 2760 B. heeft een kabellengte van 1,7 m.