1. keuken
  2. Beko DVN043EX / Vrijstaand.

Beko DVN043EX / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko DVN043EX / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko DVN043EX / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko DVN043EX / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

43 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Beko DVN043EX / Vrijstaand.

De Beko DVN043EX is een geweldige vrijstaande vaatwasser die je huishouden een stuk eenvoudiger maakt. Met zijn 13 couverts is de vaatwasser ideaal voor kleine gezinnen. Je kunt kiezen uit 4 verschillende vaatwasprogramma's, waaronder een intensief programma voor vieze schalen en een eco-programma om energie te besparen. Daarnaast heeft de vaatwasser een halve belading functie. Hiermee kun je het water- en energieverbruik halveren en wordt er niet meer verbruikt dan nodig is. Als je zout of glansspoelmiddel op is, geeft het apparaat je een seintje. Met het startuitstel kun je het programma 3 tot 9 uur uitstellen, zodat je zelf bepaalt wanneer je de vaat weer schoon terug in de kast zet. De Beko DVN043EX is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige en gebruiksvriendelijke vaatwasser.

Pluspunten
  • Met de halve belading functie bespaar je energie en water als je vaatwasser niet helemaal vol is.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 49 decibel maakt deze vaatwasser veel geluid tijdens het afwassen.

Veelgestelde vragen over Beko DVN043EX / Vrijstaand.

Beko DVN043EX / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko DVN043EX / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 43 kg.

Beko DVN043EX / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko DVN043EX / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko DVN043EX / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,5 m.