1. keuken
 2. Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

56 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

A

Kabellengte

1,7 m

Omschrijving van Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand.

De Miele G 7222 SC BRWS is een echte aanwinst voor je keuken als je op zoek bent naar een energiezuinige vaatwasser. De vaatwasser heeft een compact formaat en is daarom geschikt voor elke keuken. Met de 8 vaatwaspogramma's heb je voor elke soort vaat de juiste instelling. Bovendien is de vaatwasser voorzien van een QuickPowerWash functie. Hiermee heb je binnen slechts 58 minuten schone vaat. Daarnaast is de vaatwasser uitgerust met een stille motor die maar liefst 43 decibel produceert. Hierdoor is het apparaat bijna niet te horen. Na afloop van het programma opent de deur op een kier. Zo ontsnapt de warme lucht en droogt je vaat energiezuinig. Kortom, de Miele G 7222 SC BRWS is een geschikte keuze voor elke keuken. De Miele G 7222 SC BRWS is de perfecte vaatwasser voor als je energiezuinig wilt afwassen. Met 8 vaatwasprogramma's en een QuickPowerWash functie heb je binnen een korte tijd schone vaat. Daarnaast is de vaatwasser uitgerust met een stille motor die maar 43 decibel produceert. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over geluidsoverlast. Ook na afloop droogt je vaat energiezuinig, dankzij de deur die automatisch op een kier opent. Kortom, de Miele G 7222 SC BRWS is een energiezuinige vaatwasser die voor elke keuken een aanwinst is.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser heeft een energieklasse A en is zeer energiezuinig

  .

  Met de QuickPowerWash functie is uw vaat binnen 58 minuten schoon

  .

  Ook is het geluidsniveau 43 decibel, wat stiller is dan vergelijkbare vaatwassers.

Minpunten
 • Er is geen voorzichtig programma om je glazenwerk te beschermen.

Veelgestelde vragen over Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 56 kg.

Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand. zit in energieklasse: A.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele G 7222 SC BRWS / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,7 m.