1. keuken
 2. Siemens HB537ABS0.

Siemens HB537ABS0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens HB537ABS0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens HB537ABS0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens HB537ABS0.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

35 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Siemens HB537ABS0.

De Siemens HB537ABS0 is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij een lange levensduur heeft. Bovendien is hij voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor hij heel gemakkelijk schoon te maken is. Ook heeft het toestel een intuïtieve bediening, met duidelijke knoppen en een helder LCD-scherm. Met deze oven kun je dus niet alleen snel en gemakkelijk je favoriete gerechten maken, maar ook met gemak het toestel bedienen. De Siemens HB537ABS0 heeft ook een warmhoudfunctie. Zo kun je alvast voorbereiden en het eten warmhouden totdat je aan tafel gaat. De oven heeft ook een timer, waardoor je precies kunt afstellen hoe lang je je gerecht erin wilt laten. Bovendien is er ook nog een restwarmte-indicatie, die aangeeft wanneer de oven veilig aangeraakt kan worden.

Pluspunten
 • Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus bakken

  .

  Dankzij de gecoate wanden plakken etensresten niet aan

  .

  Kies wat je wilt bereiden en de oven selecteert de juiste instellingen voor jouw gerecht.

Minpunten
 • Heeft een oven met basisklasse minder bereidingskwaliteit en minder bakmogelijkheden dan vergelijkbare combi ovens? Je bedient de oven met basisklasse minder gemakkelijk?

Veelgestelde vragen over Siemens HB537ABS0.

Siemens HB537ABS0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens HB537ABS0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 35 kg.

Siemens HB537ABS0. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens HB537ABS0. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens HB537ABS0. heeft een kabellengte van 1,2 m.