1. keuken
  2. Siemens HB633GBS1.

Siemens HB633GBS1.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens HB633GBS1.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens HB633GBS1. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens HB633GBS1.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

34,24 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Siemens HB633GBS1.

De Siemens HB633GBS1 solo oven is een veelzijdige oven die ideaal is voor het bereiden van verschillende gerechten. De speciale deurscharnieren zorgen ervoor dat de deur altijd zachtjes sluit, zodat deze geen schade oploopt bij het hard dichtdoen. Daarnaast schakelt de oven na het bereiden van je eten automatisch uit, zodat je nooit meer de timer hoeft te vergeten. Met de turbo hetelucht-functie is de oven in staat om snel en gelijkmatig te verwarmen. Hierdoor is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijk te bereiden. Ook pizza's bak je in deze oven. De pizzastand zorgt ervoor dat de pizza een knapperige korst en krokante bodem krijgt. Zo wordt de bereiding van verschillende gerechten eenvoudig en krijg je een perfect resultaat.

Pluspunten
  • Met het reinigingssysteem hydrolyse weekt de oven het vuil los met stoom. Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere inschuifhoogtes bakken. Ontdooi bevroren etenswaren eenvoudig met behulp van de ontdooifunctie.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Siemens HB633GBS1.

Siemens HB633GBS1. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens HB633GBS1. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 34,24 kg.

Siemens HB633GBS1. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens HB633GBS1. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens HB633GBS1. heeft een kabellengte van 1,2 m.