1. keuken
 2. Bosch KIR51AFF0.

Bosch KIR51AFF0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KIR51AFF0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KIR51AFF0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KIR51AFF0.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 139,7 cm

Breedte: 55,8 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

52,25 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch KIR51AFF0.

In de Bosch KIR51AFF0 heb je alles wat je nodig hebt om je boodschappen voor een huishouden van 3 tot 4 personen te bewaren. Deze inbouw koelkast beschikt over een VarioShelf, waardoor je makkelijk het potje saus achter op de plank kunt pakken. De superkoel-functie zorgt ervoor dat de boodschappen snel op temperatuur zijn. Daarnaast is de koelkast bijna geruisloos: hij maakt maar 33 decibel aan geluid. Je kunt hem dus zonder zorgen plaatsen in een open keuken. De Bosch KIR51AFF0 biedt nog meer gemak. Zo heeft de koelkast twee vriesladen, die je kunt gebruiken om al je vriesproducten op te bergen. En met een handige temperatuurweergave op het display kun je altijd zien of de temperatuur in de koelkast nog goed is. Kortom: de Bosch KIR51AFF0 is een perfecte optie voor iedereen die op zoek is naar een koelkast met veel gemak en gebruiksvriendelijkheid.

Pluspunten
 • Dankzij het lage geluidsniveau van 33 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat

  .

  -> Dankzij het lage geluidsniveau van 33 decibel hoort u nauwelijks dat hij aanstaat. In de vershoudzone blijven groente en fruit langer vers

  .

  -> In de koelzone blijven groente en fruit langer vers.

Minpunten
 • Is met energieklasse F minder zuinig dan de meeste koelkasten met één deur?

Veelgestelde vragen over Bosch KIR51AFF0.

Bosch KIR51AFF0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 139,7 cm
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KIR51AFF0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 52,25 kg.

Bosch KIR51AFF0. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KIR51AFF0. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KIR51AFF0. heeft een kabellengte van 2,3 m.