1. keuken
  2. ATAG CS6611C.

ATAG CS6611C.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ATAG CS6611C.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ATAG CS6611C. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ATAG CS6611C.

Merk

ATAG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 56,5 cm

Gewicht

46,1 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

2 m

Omschrijving van ATAG CS6611C.

Met de ATAG CS6611C combi stoomoven bereid je de meest uiteenlopende gerechten in een handomdraai. Je kunt er op verschillende manieren mee koken, zoals stomen, grillen, gratineren en bakken. Met de tijdgestuurde stoominjecties maak je verse groenten en zelfgebakken broodjes extra knapperig. Je gerecht droogt hierdoor niet uit tijdens de bereiding. Met de kerntemperatuursmeter meet je de kerntemperatuur van vlees of vis, zodat je zeker weet dat de biefstuk niet rauw of te doorgebakken is. Je kunt je favoriete instellingen opslaan, zodat je jouw favoriete maaltijden altijd op dezelfde manier klaarmaakt. Met het Steam Clean programma ben je bijna geen tijd meer kwijt aan het schoonmaken. De stoom weekt al het vuil los en aan het einde haal jij alleen een doekje door de ovenruimte. Met de ATAG CS6611C combi stoomoven geniet je elke dag van heerlijke gerechten. De ATAG CS6611C combi stoomoven is heel gebruikersvriendelijk in gebruik. Het display en de bedieningselementen zijn gemakkelijk te bedienen, zodat je altijd een perfect resultaat behaalt. Met de verschillende programma's en instellingen maak je zo een gevarieerd menu. Of je nu een verse zalmmoot of rollade maakt, een verrassend vegetarisch gerecht of een lekker dessert: met de ATAG CS6611C combi stoomoven krijg je elke keer een perfect resultaat.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten. Met het Steam Clean reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten. Met het Steam Clean reinigingssysteem wordt het vuil in de oven losgeweekt met stoom. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.

Minpunten
  • Je bedient de oven niet via een app op je smartphone.

Veelgestelde vragen over ATAG CS6611C.

ATAG CS6611C. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 56,5 cm

De plaatsingoptie voor ATAG CS6611C. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 46,1 kg.

ATAG CS6611C. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ATAG CS6611C. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ATAG CS6611C. heeft een kabellengte van 2 m.