1. keuken
  2. Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand.

Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

53 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

Omschrijving van Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand.

Met de Siemens SN23HW01KE heb je schoonmaakwerk in de keuken zo gedaan. Deze vrijstaande vaatwasser maakt het je met zijn 6 vaatwasprogramma's extra makkelijk. Of je nu je wijnglazen behoedzaam wilt reinigen, bekers of babyflesjes op een hogere temperatuur wilt wassen of het antibacteriële programma wilt gebruiken, met deze vaatwasser kan het allemaal. Met een capaciteit van 13 couverts heb je genoeg ruimte om de vaat voor een hele avond te wassen. De Home Connect app is een ideaal hulpmiddel bij deze vaatwasser. Je bedient de vaatwasser niet alleen vanaf je telefoon, maar je kunt ook zien hoe lang het programma nog duurt. Er komt iemand op bezoek en je hebt snel schone gebaksbordjes nodig? Geen probleem. Met de varioSpeed functie versnel je het programma, zodat je binnen no-time klaar bent. Het machinereiniging programma spoelt de vaatwasser vanbinnen schoon, zodat het apparaat langer meegaat. Kortom, de Siemens SN23HW01KE is een handig hulpmiddel voor in de keuken.

Pluspunten
  • Je reinigt je vaat extra grondig met het antibacteriële programma. Druk op de varioSpeed-functie en je vaat is tot drie keer sneller klaar. Met de bijbehorende app bedien je je vaatwasser waar en wanneer je maar wilt.

Minpunten
  • De vaatwasser heeft geen ventilatiedroogtechniek om sneller en beter te drogen.

Veelgestelde vragen over Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand.

Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 53 kg.

Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens SN23HW01KE / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .