1. keuken
  2. Bosch KSV29VLEP.

Bosch KSV29VLEP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KSV29VLEP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KSV29VLEP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KSV29VLEP.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 161 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

61,36 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch KSV29VLEP.

De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast is de perfecte optie voor het bewaren van je producten. Met de FitaVresh lade heb je een instelbare luchtvochtigheid, waardoor je krop sla en aubergine langer vers blijven. Het maakt niet uit waar je je boodschappen neerzet, dankzij de luchtcirculatie is de temperatuur in de koelkast overal hetzelfde. Met het meegeleverde flessenrek berg je eenvoudig een fles wijn of cola op. Deze Bosch koelkast heeft topklasse bouwkwaliteit, waardoor je jarenlang plezier hebt van je aankoop. De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast houdt je groente en fruit vers en heeft veel verschillende handige functies. De FitaVresh lade heeft een instelbare luchtvochtigheid waardoor je producten langer vers blijven. Dankzij de luchtcirculatie is de temperatuur in de koelkast overal hetzelfde, waardoor je producten overal kunt neerzetten. Bovendien heeft deze koelkast een flessenrek waar je een fles wijn of cola in kunt opbergen. Met zijn topklasse bouwkwaliteit heb je veel langer plezier van je aankoop. De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast is daarom de perfecte keuze voor het bewaren van je producten.

Pluspunten
  • Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. In de vershoudzone blijven groenten en fruit langer vers.

Minpunten
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast is niet afgedekt en moet je zelf stofvrij houden.

Veelgestelde vragen over Bosch KSV29VLEP.

Bosch KSV29VLEP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 161 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KSV29VLEP. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 61,36 kg.

Bosch KSV29VLEP. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KSV29VLEP. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KSV29VLEP. heeft een kabellengte van 2,3 m.