1. keuken
 2. Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand.

Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

44,2 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand.

De Beko BDFN26520XQ AquaIntense is een vrijstaande vaatwasser met 6 verschillende vaatwasprogramma's. Zo heb je altijd een programma dat bij jouw servies en borden past. Het automatische programma kiest zelf de programmaduur, de temperatuur en het waterverbruik van het programma. Hierdoor verbruik je altijd de juiste hoeveelheid water en energie. Met de halve belading functie bespaar je energie en water wanneer je vaatwasser niet helemaal vol is. Daarnaast heeft de Beko BDFN26520XQ AquaIntense ook een antibacterieel programma. Dit programma reinigt je vaat op een extra hoge temperatuur van ongeveer 80 graden Celsius of doet een extra hete spoelbeurt. Hierdoor blijven er geen bacteriën of allergenen op je vaat achter. Dit is bijvoorbeeld handig bij de reiniging van babyflesjes. Met de uitgeruste bestekmand heb je ook je bestek altijd schoon. De Beko BDFN26520XQ AquaIntense is daarom een geschikte vaatwasser voor jouw dagelijkse behoeften.

Pluspunten
 • Je reinigt je vaat extra grondig met het antibacteriële programma. Met de halve belading functie bespaar je energie en water als je vaatwasser niet helemaal vol is. Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat.

Minpunten
 • Deze vaatwasser heeft energieklasse E en is daarom niet zuinig in gebruik

  .

  Hij beschikt niet over ventilatiedroogtechniek voor een sneller en beter droogresultaat

  .

  Deze vaatwasser heeft energieklasse E en is daarom niet zuinig in gebruik

  .

  Hij heeft ook geen ventilatiedroogtechniek voor een sneller en beter droogresultaat

  .

  Deze vaatwasser heeft energieklasse E, dus niet zuinig in gebruik

  .

  Hij is niet uitgerust met ventilatiedroogtechniek voor een sneller en beter droogresultaat.

Veelgestelde vragen over Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand.

Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 44,2 kg.

Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BDFN26520XQ / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,5 m.