1. keuken
  2. SMEG SF6400TB.

SMEG SF6400TB.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over SMEG SF6400TB.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk SMEG SF6400TB. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties SMEG SF6400TB.

Merk

SMEG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,2 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

32,9 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,15 m

Omschrijving van SMEG SF6400TB.

De SMEG SF6400TB is de oven die uitkomst biedt voor de fanatieke kok. Met een inhoud van 70 liter is er voldoende ruimte voor het bereiden van grote ovenschotels, maar ook voor het bakken van meerdere grote pizza's. Voorverwarmen gaat snel, dus binnen een paar minuten staat jouw lasagne in de oven. Wanneer je graag een knapperig kaaslaagje wil, dan schakel je de grill in. Met de Turbo hetelucht-functie is het overal in de oven even heet, waardoor je je pizza niet halverwege hoeft te wisselen van hoogte. Schoonmaken gaat een stuk eenvoudiger met Vapor Clean. Giet een klein laagje water met schoonmaakmiddel op de cirkel op de bodem en zet het Vapor Clean programma aan. Hierna verandert het water in stoom, waardoor jij daarna met een spons het vuil gemakkelijker verwijdert. De SMEG SF6400TB is de ideale oven voor als je grote maaltijden wilt bereiden zonder veel moeite.

Pluspunten
  • Dankzij de turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus inschuiven

    .

    Met de ontdooifunctie kun je gemakkelijk bevroren etenswaren ontdooien.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes eten kunt verwarmen.

Veelgestelde vragen over SMEG SF6400TB.

SMEG SF6400TB. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,2 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor SMEG SF6400TB. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 32,9 kg.

SMEG SF6400TB. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

SMEG SF6400TB. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. SMEG SF6400TB. heeft een kabellengte van 1,15 m.