1. keuken
  2. Siemens CM676G0S6.

Siemens CM676G0S6.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens CM676G0S6.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens CM676G0S6. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens CM676G0S6.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

39 kg

Kleur

Zilver, Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Siemens CM676G0S6.

De Siemens CM676G0S6 biedt je een ongekende flexibiliteit in keukenmogelijkheden. Door Home Connect, een app waarmee je de oven bedient terwijl je niet thuis bent, ben je altijd op de hoogte van de status van je oven. Je kunt de oven instellen op basis van het gerecht dat je wilt bereiden, dus je hoeft je niet druk te maken over welke temperatuurstand en bereidingswijze je nodig hebt. Na gebruik is de oven zo weer schoon met de pyrolysefunctie die de oven verwarmt tot 480 graden waardoor alle vuil oplost en je alleen de as hoeft te vegen. Met de Siemens CM676G0S6 heb je een oven die het dagelijkse koken eenvoudig en praktisch maakt. Je hebt een optimale flexibiliteit als het gaat om het koken van gerechten, de oven is makkelijk schoon te maken en je bent altijd op de hoogte van de status van je oven met de Home Connect app. Kortom, een must-have voor iedereen die graag kookt of van gemak houdt!

Pluspunten
  • Je bedient de oven met een app op je smartphone. Met behulp van turbo-hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus bakken. Met een topkwaliteit voorbereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van maaltijden.

Minpunten
  • Er is geen kerntemperatuurmeter om je gerecht precies naar jouw voorkeur te bereiden.

Veelgestelde vragen over Siemens CM676G0S6.

Siemens CM676G0S6. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens CM676G0S6. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 39 kg.

Siemens CM676G0S6. komt standaard in het Zilver, Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens CM676G0S6. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens CM676G0S6. heeft een kabellengte van 1,5 m.