1. keuken
 2. Siemens KU15RAFF0.

Siemens KU15RAFF0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KU15RAFF0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KU15RAFF0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KU15RAFF0.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 82 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

34,15 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens KU15RAFF0.

De Siemens KU15RAFF0 is de perfecte koelkast voor kleine huishoudens. Dankzij het compacte formaat kan je hem gemakkelijk onder je aanrecht plaatsen. Het koelgedeelte heeft een capaciteit van 137 liter, voldoende voor de boodschappen van 1 of 2 personen. Ook als je een ovenschotel met lasagne klaarmaakt, staat de Siemens KU15RAFF0 je bij. De twee plateaus in het koelgedeelte zijn gemaakt van veiligheidsglas, waardoor ze bestand zijn tegen een stootje. Ook is er een groentevak onderin met een gegolfde bodem, waardoor je groente en fruit langer knapperig blijven. In de deurvakken is er ruimte voor flessen sap en pakken melk. Kortom: de Siemens KU15RAFF0 biedt perfecte koelomstandigheden voor kleine huishoudens. De Siemens KU15RAFF0 is de perfecte koelkast voor kleine huishoudens. Dankzij het compacte formaat kan je hem gemakkelijk onder je aanrecht plaatsen. Het koelgedeelte heeft een capaciteit van 137 liter, genoeg voor de boodschappen van 1 of 2 personen. De twee plateaus in het koelgedeelte zijn gemaakt van veiligheidsglas, dus ze kunnen wel tegen een stootje. Ook is er een groentevak onderin met een gegolfde bodem, waardoor je groente en fruit langer lekker blijven. In de deurvakken is er voldoende ruimte voor flessen sap en pakken melk. Verder gaat de koelkast energiezuinig om met de boodschappen, waardoor de energierekening aanzienlijk lager blijft. Zo kun je met een gerust hart genieten van je verse boodschappen. Kortom: de Siemens KU15RAFF0 biedt alles wat je nodig hebt voor optimale.

Pluspunten
 • De draairichting van de deur is aan te passen

  .

  -> De draairichting van de deur is aan te passen. Gaat langer mee dankzij de bouwkwaliteit middenklasse

  .

  -> Houdt langer dankzij de bouwkwaliteit van middenklasse.

Minpunten
 • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, niet verwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over Siemens KU15RAFF0.

Siemens KU15RAFF0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 82 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KU15RAFF0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 34,15 kg.

Siemens KU15RAFF0. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KU15RAFF0. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KU15RAFF0. heeft een kabellengte van 2,3 m.