1. keuken
  2. ETNA CM450ZT.

ETNA CM450ZT.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA CM450ZT.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA CM450ZT. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA CM450ZT.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,4 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,5 cm

Gewicht

38,8 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van ETNA CM450ZT.

De ETNA CM450ZT heeft nog veel meer te bieden. De oven wordt geleverd met een touchscreen display. Hiermee stel je de temperatuur, tijd en stand in. Je kunt ook kiezen uit verschillende kookprogramma's, zoals grillen, ontdooien en hetelucht. Met de energiebesparende stand wordt de oven automatisch na een bepaalde duur uitgeschakeld. Je kunt de oven ook openen op het moment dat je jouw gerecht klaar is. De ETNA CM450ZT is ook voorzien van een kruidenkastje, waarmee je je gerechten extra kunt opfleuren. De ETNA CM450ZT is een veelzijdige oven met een modern design. Met de handige timerfunctie kun je precies zien hoe lang je gerecht nog in de oven moet staan. Bovendien is de oven voorzien van een doorzichtig glazen deur, zodat je je gerecht goed kunt volgen. De ETNA CM450ZT is een handige en energiezuinige combi oven waarmee je in een handomdraai lekkere gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Met voorbereidingskwaliteit van middenklasse heb je meer mogelijkheden om gerechten klaar te maken. Je kunt de oven redelijk gemakkelijk bedienen dankzij middenklasse gebruiksgemak. In de oven zit een LED-lamp die de gehele levensduur meegaat, die hoef je niet te vervangen.

Minpunten
  • De oven heeft geen deur met een zachte sluiting.

Veelgestelde vragen over ETNA CM450ZT.

ETNA CM450ZT. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,4 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,5 cm

De plaatsingoptie voor ETNA CM450ZT. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 38,8 kg.

ETNA CM450ZT. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA CM450ZT. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA CM450ZT. heeft een kabellengte van 1,5 m.