1. keuken
 2. Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand.

Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

52,57 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

C

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand.

De Siemens SN23EW15BE vrijstaande vaatwasser heeft een groot vermogen en een capaciteit voor maar liefst 13 couverts. Je kunt deze vaatwasser gebruiken voor al je servies, glazen, kopjes en borden. Met de VarioSpeedPlus functie reinig je vieze vaat 3 keer sneller dan normaal. De intensieve zone is ideaal voor moeilijk te reinigen, aangekoekte etensresten. Dankzij het halve belading systeem kun je eenvoudig je water- en energieverbruik halveren. Ook heb je de keuze uit 6 verschillende programma's. Hiervoor kun je gebruik maken van de Home Connect app. Deze app helpt je om het juiste programma te kiezen, afhankelijk van de soort vaat die je in de vaatwasser wilt doen. Daarnaast biedt de app handige tips en adviezen voor het onderhouden van de vaatwasser.

Pluspunten
 • Aan het einde van het wasprogramma opent de vaatwasser voor een sneller en beter droogresultaat

  .

  Met topklasse waskwaliteit wordt je vaat extra goed gewassen

  .

  Dankzij de topklasse bouwkwaliteit gaat het langer mee.

Minpunten
 • Er is geen voorzichtig programma om je glaswerk te beschermen.

Veelgestelde vragen over Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand.

Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 52,57 kg.

Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens SN23EW15BE / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.