1. keuken
  2. AEG RKB524F1AW.

AEG RKB524F1AW.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG RKB524F1AW.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG RKB524F1AW. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG RKB524F1AW.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 125 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 63 cm

Gewicht

39,7 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

1,6 m

Omschrijving van AEG RKB524F1AW.

De AEG RKB524F1AW is de perfecte keuze voor een gezinskoelkast. Met een inhoud van maar liefst 200 liter biedt deze koelkast ruimte voor boodschappen voor minimaal 3 of 4 personen. De veelzijdige indeling biedt voldoende mogelijkheden om je boodschappen op een overzichtelijke manier op te bergen. De koelkast heeft 4 plateaus, 4 deurvakken en een ruime groentelade waar je al je ingekochte producten in kunt opbergen. Hierdoor heb je altijd de juiste plek voor je flessen water, de restjes van gisteren of een flinke krop sla. Ook als je een keer een feestje hebt, is de AEG RKB524F1AW de ideale keuze. De plateaus en deurvakken kun je namelijk gemakkelijk verstellen, waardoor je snel plek maakt voor grote flessen drinken en een taart. Ook de draairichting kun je eenvoudig aanpassen, zodat je de koelkast naar je eigen wensen inricht en deze perfect past in je keuken. Kortom, de AEG RKB524F1AW biedt je de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een geschikte koelkast voor een gezin.

Pluspunten
  • Bij het instellen van de temperatuur heb je door digitale temperatuurkeuze meer keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Met energieklasse F is een koelkast niet-energiezuinig.

Veelgestelde vragen over AEG RKB524F1AW.

AEG RKB524F1AW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 125 cm
Breedte 55 cm
Diepte 63 cm

De plaatsingoptie voor AEG RKB524F1AW. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 39,7 kg.

AEG RKB524F1AW. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG RKB524F1AW. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG RKB524F1AW. heeft een kabellengte van 1,6 m.