1. keuken
 2. Siemens GS58NDWDV.

Siemens GS58NDWDV.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens GS58NDWDV.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens GS58NDWDV. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens GS58NDWDV.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 191 cm

Breedte: 70 cm

Diepte: 78 cm

Gewicht

96,65 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens GS58NDWDV.

De Siemens GS58NDWDV is een ruime en extra brede vrieskast die van alle gemakken is voorzien. Hij heeft een inhoud van 365 liter waardoor er voldoende ruimte is voor al je diepvriesproducten. De energieklasse van D maakt dat hij zeer zuinig koelt. Daarnaast profiteer je van de No Frost technologie. IJsvorming behoort hiermee tot het verleden. Bovendien heb je geen last meer van verschillende temperaturen in de vriezer. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat de vrieslucht beter verspreidt wordt en er op elke plank dezelfde, koude temperatuur aanwezig is. Je kunt dus gerust je pak gehakt boven of onderin de vriezer leggen. Deze vrieskast is ook voorzien van verschillende handige extra's. Zo heb je bijvoorbeeld toegang tot een koele luchtafvoer, een alarm dat afgaat als de deur langer open staat dan voorgeprogrammeerd staat en een digitale temperatuurweergave. Met deze praktische functies maakt deze vrieskast je leven een stuk makkelijker. Bovendien is hij ook nog eens makkelijk te verplaatsen dankzij de handige wielen aan de onderkant. Kortom, met de Siemens GS58NDWDV haal je een zeer goede vrieskast in huis.

Pluspunten
 • Met een inhoud van 366 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking

  .

  De vriezer is met een energieklasse D zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu. Met een inhoud van 366 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking

  .

  De vriezer heeft een energieklasse D, dus is hij energiezuinig en goed voor het milieu.

Minpunten
 • Het gewicht en de omvang van de vriezer kan de bezorging bemoeilijken, let dus goed op of hij de trap op kan en pas op de uiteindelijke plaats.

Veelgestelde vragen over Siemens GS58NDWDV.

Siemens GS58NDWDV. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 191 cm
Breedte 70 cm
Diepte 78 cm

De plaatsingoptie voor Siemens GS58NDWDV. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 96,65 kg.

Siemens GS58NDWDV. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens GS58NDWDV. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens GS58NDWDV. heeft een kabellengte van 2,3 m.