1. keuken
  2. Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand.

Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

45,8 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand.

Met de Bosch SMS2ITW11E vrijstaande vaatwasser ben je verzekerd van een milieuvriendelijke en water- en energiebesparende vaatwas. Deze vaatwasser is uitgerust met de ActiveWater technologie en heeft verschillende programma's om je vaatwerk schoon te krijgen. Kies bijvoorbeeld de Express 65° stand voor het schoonmaken van licht vuile borden en glazen. Je vaat is dan binnen een uur klaar. Voor hardnekkige resten heeft deze vaatwasser het Intensive 70° programma waarmee je pannen met eenvoudig van etensresten worden ontdaan. Wil je je vaatwasser nog meer versnellen? Activeer dan de SpeedPerfect functie. Je vaat is dan tot wel 3 keer sneller klaar. Wil je je plastic vaat droog uit de vaatwasser halen? Gebruik dan het Extra Dry programma. Zo ben je verzekerd van schone en droge vaat.

Pluspunten
  • Met de bijbehorende app kun je je vaatwasser bedienen waar en wanneer je maar wilt

    .

    Met de SpeedPerfect-functie kun je de vaatwasprogramma's verkorten, waardoor je vaat tot wel 75% sneller schoon wordt.

Minpunten
  • De indeling is niet flexibel, waardoor het moeilijker is om ruimte te maken voor grote ovenschalen.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand.

Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 45,8 kg.

Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS2ITW11E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.