1. keuken
 2. LG GSLV70PZTD Door Cooling.

LG GSLV70PZTD Door Cooling.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GSLV70PZTD Door Cooling.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GSLV70PZTD Door Cooling. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GSLV70PZTD Door Cooling.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 179 cm

Breedte: 91,3 cm

Diepte: 73,5 cm

Gewicht

132 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

D

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GSLV70PZTD Door Cooling.

Productnaam: LG GSLV70PZTD Door Cooling. Productomschrijving: Met de LG GSLV70PZTD Door Cooling kun je boodschappen voor maximaal 5 personen bewaren. De Amerikaanse koelkast heeft bovenin een speciale opening, waar koude lucht wordt uitgestoten. Hierdoor blijven je etenswaren langer vers, ook al gaat de deur vaak open. De luchtgaten verdelen de koude lucht gelijkmatig, waardoor je producten kunt plaatsen waar je maar wilt. Met de water- en ijsdispenser kun je gemakkelijk water en ijsblokjes tappen, wat ideaal is voor op warme zomerdagen of na het sporten. Ook bij een open keuken is de LG GSLV70PZTD Door Cooling geschikt, aangezien het geluidsniveau maar 35 decibel is. Je hoort de koelkast dus niet zoemen tijdens het kijken van een spannende film.

Pluspunten
 • De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast bij wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven

  .

  De koelkast heeft energieklasse D en is dus energiezuinig en goed voor het milieu

  .

  Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel is hij bijna niet te horen als hij aanstaat.

Minpunten
 • Er is geen koelvak waarin je je verschillende boodschappen kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over LG GSLV70PZTD Door Cooling.

LG GSLV70PZTD Door Cooling. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 179 cm
Breedte 91,3 cm
Diepte 73,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GSLV70PZTD Door Cooling. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 132 kg.

LG GSLV70PZTD Door Cooling. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GSLV70PZTD Door Cooling. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GSLV70PZTD Door Cooling. heeft een kabellengte van 2,25 m.