1. keuken
  2. Bosch KIS87AFE0.

Bosch KIS87AFE0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KIS87AFE0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KIS87AFE0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KIS87AFE0.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 177,2 cm

Breedte: 55,8 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

64,35 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch KIS87AFE0.

De Bosch KIS87AFE0 is de perfecte aanvulling op je keuken. De koel-vriescombinatie van topklasse bouwkwaliteit biedt je een flexibele indeling met verstelbare luchtvochtigheid voor het bewaren van je fruit en groente. Met de VarioZone technologie kun je de koelkast naar wens inrichten en heb je voldoende ruimte voor boodschappen met afwijkende vormen. De BigBox lade in het vriesgedeelte is ook ideaal voor het bewaren van grote producten zoals pizza's. Dankzij de temperatuurinstelling blijven je boodschappen langer vers. Je kunt deze koel-vriescombinatie dus zonder problemen gebruiken voor je dagelijkse boodschappen.

Pluspunten
  • Met Low Frost hoef je het vriesvak maar 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. In de koelzone blijven groente en fruit langer vers.

Minpunten
  • Met een energieklasse E is de koelkast minder energiezuinig.

Veelgestelde vragen over Bosch KIS87AFE0.

Bosch KIS87AFE0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177,2 cm
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KIS87AFE0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 64,35 kg.

Bosch KIS87AFE0. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KIS87AFE0. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KIS87AFE0. heeft een kabellengte van 2,3 m.