1. keuken
 2. Miele KDN 7714 E.

Miele KDN 7714 E.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele KDN 7714 E.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele KDN 7714 E. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele KDN 7714 E.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 177,2 cm

Breedte: 54,1 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

54,66 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,2 m

Omschrijving van Miele KDN 7714 E.

Je boodschappen blijven extra lang vers in de Miele KD 7714 E. Met de DailyFresh vershoudzone, waarbij de temperatuur rond de 0 graden Celsius ligt, is dit de perfecte koelkast voor het bewaren van biefstukken, zalm en andere voedingsmiddelen. Onder de DailyFresh vershoudzone is het mogelijk om de luchtvochtigheid aan te passen, waardoor druiven en paprika's langer vers blijven. Deze koel-vriescombinatie heeft een capaciteit van 3 of 4 personen. Met de No Frost techniek hoef je de koelkast nooit te ontdooien, dus geen gedoe. De deur sluit ook geruisloos met een geluidsniveau van 35 decibel. Je kunt dus ongestoord genieten van je favoriete film terwijl je boodschappen vers blijven.

Pluspunten
 • In de vershoudzones blijven groente en fruit, vlees en vis langer vers

  .

  -> In de koelkastzones blijven groente en fruit, vlees en vis langer vers. Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat

  .

  -> Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aan staat. Door No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien

  .

  -> Door No Frost hoef je het vriezergedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
 • Met energieklasse E is een minder energiezuinige koelkast.

Veelgestelde vragen over Miele KDN 7714 E.

Miele KDN 7714 E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177,2 cm
Breedte 54,1 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor Miele KDN 7714 E. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 54,66 kg.

Miele KDN 7714 E. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele KDN 7714 E. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele KDN 7714 E. heeft een kabellengte van 2,2 m.