1. keuken
 2. Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand.

Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

54,5 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

Omschrijving van Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand.

Met de Miele G 5332 SC CLST krijg je een energiezuinige vaatwasser waarmee je op een handige manier je vaat wast. De vaatwasser heeft 5 verschillende programma's, waaronder een ecostand, intensiefstand en een behoedzaam programma. Met de ecostand bespaar je energie, terwijl de intensiefstand voor een grondige reiniging zorgt. De vaatwasser heeft ook een overzichtelijke lade in de bovenkorf, waar je je bestek in kwijt kunt. Dankzij de ruim opgezette rekken heb je voldoende ruimte voor 14 couverts. Zo is het mogelijk om de vaat van een complete maaltijd in één keer af te wassen. De vaatwasser heeft een lage waterverbruik, omdat hij bij een automatisch programma al vanaf 6 liter water nodig heeft. Met de Miele G 5332 SC CLST heb je alles in huis om je vaat makkelijk en snel te reinigen.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser is erg zuinig met energieklasse C

  .

  Aan het einde van het vaatwasprogramma opent de vaatwasser zich voor een sneller en beter droogresultaat

  .

  Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor uw vaat.

Minpunten
 • Met een geluidsniveau van 44 decibel maakt deze vaatwasser meer geluid dan vergelijkbare vaatwassers.

Veelgestelde vragen over Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand.

Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 54,5 kg.

Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele G 5332 SC CLST / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .