1. keuken
  2. Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand.

Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand.

Merk

Whirlpool

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 45 cm

Diepte: 59 cm

Gewicht

39,5 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

F

Kabellengte

1,3 m

Omschrijving van Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand.

De Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand is een ideale aanvulling voor jouw keuken. De vaatwasser is ontworpen voor kleine keukens en heeft een smal formaat van 45 centimeter breed. Ondanks de kleine afmeting is er toch ruimte voor 10 couverts, zodat je ook als je vrienden uitnodigt de vaatwasser optimaal kan benutten. Naast de ruime capaciteit beschikt de vaatwasser ook over een resttijdindicatie, zo zie je precies hoe lang het nog duurt voor je vaat schoon is. Ook als je een paar dagen alleen bent, hoef je je geen zorgen te maken dat je teveel water en energie verspilt. Je kunt er namelijk voor kiezen om slechts één rek te reinigen. De Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand is een slimme oplossing voor jouw kleine keuken. Het is een betrouwbare vaatwasser met een energie-efficiëntieklasse A, zodat je zelfs met jouw kleine apparaat geld kan besparen op je energierekening. Dankzij de verschillende programma's is het ook eenvoudig om je vaatwasser aan te passen aan je schoonmaakbehoeften. Kies bijvoorbeeld voor de Eco-cyclus, zodat je nog meer energie en water kunt besparen.

Pluspunten
  • Met de halve beladingsfunctie kun je energie en water besparen als je vaatwasser niet helemaal vol is.

Minpunten
  • Deze vaatwasser is niet zuinig in gebruik met een energieklasse F.

Veelgestelde vragen over Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand.

Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 45 cm
Diepte 59 cm

De plaatsingoptie voor Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 39,5 kg.

Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Whirlpool WSFC 3M17 X / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,3 m.