1. keuken
  2. Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 45 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

48,4 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

1,7 m

Omschrijving van Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand.

De Miele G 5640 SC BRWS is het ideale apparaat om je vaatwerk te reinigen. Deze vrijstaande vaatwasser heeft een compacte breedte van 45 centimeter en is daardoor bijzonder geschikt voor kleine keukens. Met zes verschillende programma's biedt deze vaatwasser voor ieder soort vaat de juiste oplossing. Zo vind je voor jouw ovenschaal met hardnekkige etensresten het intensieve programma en voor je kostbare kristallen glazen het behoedzame programma. De neerklapbare steunen in de bovenkorf zorgen ervoor dat je ook grotere voorwerpen zoals een soeppan gemakkelijk kwijt kunt. Dankzij de besteklade bovenin de vaatwasser hoef je je bestek niet meer te sorteren in de onderste korf en komt het niet vuil uit het apparaat. De Miele G 5640 SC BRWS is hiermee een ideale oplossing voor het reinigen van jouw vaatwerk.

Pluspunten
  • Ga langer mee dankzij de uitstekende bouwkwaliteit. De vaatwasser kiest de juiste instellingen voor uw vaat met het automatische programma.

Minpunten
  • De vaatwasser heeft geen ventilatiedroogtechniek voor een sneller en beter droogresultaat.

Veelgestelde vragen over Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 45 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 48,4 kg.

Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele G 5640 SC BRWS / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,7 m.