1. keuken
  2. LG GBP62PZNAC DoorCooling+.

LG GBP62PZNAC DoorCooling+.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GBP62PZNAC DoorCooling+.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GBP62PZNAC DoorCooling+. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GBP62PZNAC DoorCooling+.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 67,5 cm

Gewicht

103 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

A

Kabellengte

2 m

Omschrijving van LG GBP62PZNAC DoorCooling+.

Met de LG GBP62PZNAC DoorCooling+ behoud je niet alleen je portemonnee, maar ook het milieu. Dankzij de energieklasse A verbruik je namelijk weinig energie, waardoor je energierekening lager blijft. De twee deuren bieden ruimte aan een voorraad van 5 personen of meer. Je kunt de vershoudzone aanpassen met een schuifregelaar. Zo bescherm je jouw verse producten zoals aardbeien, biefstuk en zalm tegen een te hoge temperatuur. Door de DoorCooling blijft de koude lucht beter binnen, waardoor je geen energie verliest. En met een geluidsniveau van 35 decibel hoef je je geen zorgen te maken over harde geluiden. De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ is daarom een ideale keuze voor iedereen die de energierekening en het milieu wil beschermen.

Pluspunten
  • Met Fresh Converter kun je de optimale temperatuur kiezen voor jouw soort boodschappen. De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft energieklasse A, is dus zuinig in gebruik en goed voor het milieu.

Minpunten
  • Het gewicht en de omvang van de koelkast kunnen de bezorging moeilijker maken, let dus goed op of hij past op de gewenste plaats.

Veelgestelde vragen over LG GBP62PZNAC DoorCooling+.

LG GBP62PZNAC DoorCooling+. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 67,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GBP62PZNAC DoorCooling+. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 103 kg.

LG GBP62PZNAC DoorCooling+. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GBP62PZNAC DoorCooling+. zit in energieklasse: A.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GBP62PZNAC DoorCooling+. heeft een kabellengte van 2 m.