1. keuken
 2. Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand.

Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte: 55,1 cm

Diepte: 50 cm

Gewicht

21,4 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

F

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand.

De Bosch SKS62E38EU is een vrijstaande vaatwasser met een modern design, die zich gemakkelijk aanpast aan iedere keuken. Deze vaatwasser is 45 cm hoog en heeft een capaciteit van 6 couverts. Met zes verschillende vaatwasprogramma's zoals glasbescherming en een automatisch programma, is de Bosch SKS62E38EU een flexibele vaatwasser. Je kunt de water- en energieverbruik aanpassen aan de hoeveelheid vaat in de vaatwasser. De vaatwasser is zeer efficiënt en heeft een energie-efficiëntieklasse A++. Daarnaast maakt de vaatwasser gebruik van innovatieve technologieën, zoals de hoge-temperatuur reiniging die al het vuil effectief verwijdert. Bovendien is de vaatwasser uitgerust met een waterstop-systeem dat voorkomt dat er waterlekkage optreedt. De Bosch SKS62E38EU is een gebruiksvriendelijke en energiezuinige vaatwasser, die gemakkelijk te bedienen is.

Pluspunten
 • Gaat langer mee dankzij middenklasse bouwkwaliteit

  .

  -> Gaat langer mee dankzij bouwkwaliteit van middenklasse

  .

  De vaatwasser past het water- en energieverbruik aan op de hoeveelheid vaat

  .

  -> De vaatwasser past het water- en energieverbruik aan op basis van de hoeveelheid vaat.

Minpunten
 • Met een geluidsniveau van 49 decibel maakt deze vaatwasser veel geluid tijdens het afwassen.

Veelgestelde vragen over Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand.

Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45 cm
Breedte 55,1 cm
Diepte 50 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 21,4 kg.

Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SKS62E38EU / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.