1. keuken
  2. Siemens GS29NVWEP.

Siemens GS29NVWEP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens GS29NVWEP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens GS29NVWEP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens GS29NVWEP.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 161 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

66,546 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens GS29NVWEP.

De Siemens GS29NVWEP vriezer biedt je een betrouwbare manier om je diepvriesproducten beter te bewaren. De vrieskast heeft sensoren die de temperatuur detecteren, waardoor deze stabiel blijft. De bigBox lade is speciaal ontworpen voor het bewaren van grote producten. Daarnaast heeft deze vriezer ook No Frost technologie, waardoor je nooit meer ijslaag op je etenswaren krijgt. En als je de deur per ongeluk open laat staan, krijg je daar een alarm voor. Zo wordt onnodig energieverbruik voorkomen. Deze vriezer is een ideale keuze voor het behoud van je diepvriesproducten.

Pluspunten
  • Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien door No Frost

    .

    De vriezer werkt ook in niet-verwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van 10°C.

Minpunten
  • In tegenstelling tot vergelijkbare modellen heeft het geen ijsdispenser.

Veelgestelde vragen over Siemens GS29NVWEP.

Siemens GS29NVWEP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 161 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Siemens GS29NVWEP. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 66,546 kg.

Siemens GS29NVWEP. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens GS29NVWEP. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens GS29NVWEP. heeft een kabellengte van 2,3 m.