1. keuken
  2. Inventum VVW6008AW / Vrijstaand.

Inventum VVW6008AW / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum VVW6008AW / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum VVW6008AW / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum VVW6008AW / Vrijstaand.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 59,8 cm

Gewicht

47 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

Omschrijving van Inventum VVW6008AW / Vrijstaand.

Met de Inventum VVW6008AW heb je een handige vaatwasser die voor je klaar staat als je veel afwas hebt. De vaatwasser heeft 12 couverts en 4 programma's waar je uit kan kiezen. Als je veel vuile borden en schalen hebt, is er de intensief functie. Deze verhoogt de waterdruk, waardoor alle aangekoekte etensresten loslaten. Wil je energie en water besparen? Kies dan voor de Eco stand. Met de halve belading functie kun je de programmaduur inkorten en verbruik je minder water als je maar een paar glazen en borden hebt. Als je zout of glansspoelmiddel op is, geeft de vaatwasser je een seintje, zodat je niet zonder komt te zitten. Kortom, met de Inventum VVW6008AW heb je een uiterst efficiënte vaatwasser die je veel tijd en energie kan besparen.

Pluspunten
  • Met de halve beladingsfunctie bespaar je energie en water als je vaatwasser niet helemaal vol is.

Minpunten
  • Deze vaatwasser is niet zuinig in gebruik met energieklasse E.

Veelgestelde vragen over Inventum VVW6008AW / Vrijstaand.

Inventum VVW6008AW / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 59,8 cm

De plaatsingoptie voor Inventum VVW6008AW / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 47 kg.

Inventum VVW6008AW / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum VVW6008AW / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum VVW6008AW / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .