1. keuken
 2. Siemens KG36N2ICF.

Siemens KG36N2ICF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KG36N2ICF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KG36N2ICF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KG36N2ICF.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 66,5 cm

Gewicht

65,8 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van Siemens KG36N2ICF.

De Siemens KG36N2ICF is een modern en duurzaam koel-vriesapparaat. Het is voorzien van een energiezuinige compressor met energieklasse C. Je profiteert hierbij van lage energiekosten. Dankzij het multiAirflow koelsysteem blijft de temperatuur gelijkmatig en kun je de deur kort openen zonder dat er warmte wordt verloren. In de bovenste deur zit een koelruimte met een inhoud van 218 liter. Hier kun je gemakkelijk de boodschappen van 3 tot 4 personen in kwijt. De deur is voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken geen kans hebben. Met de hyperFresh vershoudlade simuleer je een 0-gradenzone voor vlees en vis. En in de vershoudzone voor groente en fruit blijven al je boodschappen heerlijk vers. Het vriesgedeelte heeft een capaciteit van 103 liter en door No Frost hoef je dit nooit te ontdooien. Kortom, de Siemens KG36N2ICF biedt je een energiezuinige en duurzame koel-vriesoplossing én een perfecte opslag voor al je levensmiddelen.

Pluspunten
 • De koelkast heeft een energieklasse C, is dus zuinig in gebruik en goed voor het milieu

  .

  Met een geluidsniveau van 35 decibel merk je nauwelijks dat hij aanstaat

  .

  Met No Frost hoef je nooit het vriesgedeelte te ontdooien.

Minpunten
 • Heeft geen hendel, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over Siemens KG36N2ICF.

Siemens KG36N2ICF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 60 cm
Diepte 66,5 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KG36N2ICF. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 65,8 kg.

Siemens KG36N2ICF. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KG36N2ICF. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KG36N2ICF. heeft een kabellengte van 2,4 m.