1. keuken
 2. Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL.

Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL.

Merk

Whirlpool

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,4 cm

Gewicht

40,5 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

0,9 m

Omschrijving van Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL.

Met de Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL bak je de lekkerste lasagnes en ovenschotels. Dankzij de zelfreinigende functie is schoonmaken een fluitje van een cent. Pyrolyse verbrandt vuil en vet op hoge temperatuur, waardoor je de oven na het afkoelen eenvoudig met een doekje kan opvegen. Met 6th Sense kies je uit 41 voorgeprogrammeerde gerechten. De oven past dan automatisch de juiste instellingen, temperatuur en kooktijd aan. Daarnaast is de oven voorzien van telescopische rails. Hiermee schuif je de bakplaat gemakkelijk uit de oven zonder dat deze kantelt. Zo haal jij je gerecht uit de oven zonder jezelf te branden. Geniet van perfect gebakken lasagne en ovenschotels met de Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL.

Pluspunten
 • Je bedient de oven erg gemakkelijk dankzij uitstekende bedieningsgemak

  .

  Met het reinigingssysteem pyrolyse verbranden de oven al het vuil en vet

  .

  Dankzij de telescopische rail haal je je gerecht uit de oven zonder jezelf te branden.

Minpunten
 • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL.

Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,4 cm

De plaatsingoptie voor Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 40,5 kg.

Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL. heeft een kabellengte van 0,9 m.