1. keuken
 2. Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand.

Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

52,2 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

B

Kabellengte

Omschrijving van Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand.

De Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand is een krachtige en energiezuinige vaatwasser die je vaat in korte tijd schoonmaakt. Door de SelfDry functie opent de deur na afloop van een programma automatisch op een kier, waardoor je vaat snel en energiezuinig droogt. Je kunt kiezen uit 6 vaatwasprogramma's en de vaatwasser biedt plaats aan maximaal 14 couverts. Met de Deep Wash functie verwijder je gemakkelijk hardnekkige etensresten uit je soeppannen of lasagneschalen. Door energieklasse B ben je verzekerd van lage jaarlijkse energiekosten en hoef je je geen zorgen te maken over harde geluiden. Het geluidsniveau van de Beko vaatwasser is 43 decibel, waardoor je nauwelijks doorhebt dat het apparaat aanstaat.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser behoort tot energieklasse B en is zuinig

  .

  Het heeft een geluidsniveau van 43 decibel, wat stiller is dan vergelijkbare vaatwassers

  .

  Aan het einde van het vaatwasprogramma opent de vaatwasser om een sneller en beter droogresultaat te verkrijgen.

Minpunten
 • Er is geen voorzichtig programma om je glaswerk te beschermen.

Veelgestelde vragen over Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand.

Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 52,2 kg.

Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand. zit in energieklasse: B.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BDFN36650XC CornerIntense / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .